Stoelmassage

Shiatsu stoelmassage 

De tijdsinvestering is minimaal; de voordelen zijn groot.

De Shiatsu stoelmassage is een verkorte, makkelijk toepasbare vorm van de traditionele Japanse Shiatsu (acupressuur ook wel drukpuntmassage genoemd). Deelname is laagdrempelig en geschikt voor bijna iedereen. Het is preventief bedoeld voor spanningsklachten als gevolg van stress of een niet optimale werkhouding. De Shiatsu stoelmassage biedt een ontspannende stoelmassage voor de nek, schouders, rug, armen en handen. Een Shiatsu stoelmassage geeft gegarandeerd nieuwe energie, ontspanning en rust!

Tijdens een Shiatsu stoelmassage oefent de masseur met behulp van duimen, vingers en handpalmen druk uit op drukpunten om diverse lichamelijke functies te stimuleren en blokkades in het lichaam te verhelpen. Het doel is dat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen en het lichaam zich weer kan herstellen. Indien nodig zal de masseur ook bepaalde gewrichten mobiliseren en strekken. Een Shiatsu stoelmassage duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens de massage leun je voorover in een comfortabele stoel speciaal ontwikkeld voor het geven van stoelmassages.

*De Shiatsu Stoelmassage valt niet onder aanvullende verzekering van de verschillende zorgverzekeraars.

Naast stoelmassages in onze praktijkruimte verzorgen we ook stoelmassages op locatie voor bedrijven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Shiatsu Collectief 67