Ervaringen

Positief kadootje

mei 18, 2024

Per toeval bij Ingrid gekomen. Als kadootje voor mezelf. Maar het resultaat is een echt kado. 1 jaar na mijn heupoperatie nog steeds loopklachten. Dus fysio, acupunctuur en dry Needling gehad maar helaas nog niet klachten/pijn vrij. Maar al na mn eerste stoelmassage voel ik verbetering in de pijn bij het lopen. De zorg, aandacht en deskundigheid van Ingrid doet me heel erg goed.

Anneke Akdemir-keehnen

Aanraking met zorg en aandacht

november 18, 2023

Ik heb zowel een stoelmassage als een shiatsu sessie ontvangen door Ingrid. Ze werkt met veel zorg en aandacht en zorgt ervoor dat je echt krijgt waar je voor komt. Ze heeft veel kennis van het lichaam en gaat rustig en doelmatig te werk. Ik voel me altijd meer uitgerust en geïntegreerd na een sessie.

Marit

Zorg, aandacht en oprechte interesse

januari 17, 2022

Na een hele fijne stoelmassage van Ingrid Göppel besloot ik haar te vragen eens te kijken of ze iets met aanhoudende klachten in mijn been kon doen. Ik had last van een combinatie van sciatica, restless leg syndroom en een peesontsteking bij m’n zitbot. Met veel zorg en aandacht nam Ingrid uitgebreid de tijd voor me. Ze wist feilloos de punten de vinden waar pijnlijk knopen zaten. Na de eerste keer bleef m’n been nog een hele tijd na gloeien van de vrijgekomen energie en voelde ik het zelfs tot in mijn borstbeen ‘tintelen’. Er was van alles in beweging gezet en de statica en de restless leg klachten waren na 2 behandelingen zo goed als verdwenen. De pijn van de peesontsteking is aanzienlijk verminderd maar heeft nog wat extra tijd nodig. Ik heb er alle vertrouwen in dat nu de blokkades en verkramping uit dat been is en de energie en doorbloeding weer genormaliseerd, die laatste klacht ook zal verdwijnen. Ik ben heel enthousiast over de sfeer bij shihatsu collectief en de resultaten van de behandeling.

Gemma

Fijne sessie bij Ingrid

november 16, 2021

Vanwege lage rug klachten een afspraak gemaakt bij Ingrid. Eerst een fijn gesprek om te vertellen over de klacht en daarmee werd al een prettige sfeer neergezet. Vervolgens op de grote futon de behandeling ervaren. De bewegingen waren prettig en ik kon volledig ontspannen. Na de behandeling afgesloten met een kopje thee. De volgende dagen verbetering merkbaar waardoor ik oprecht kan zeggen dat de behandeling mij goed geholpen heeft. Ik kom graag terug bij Ingrid.

Sandra

Passie volle deskundigheid

oktober 22, 2021

Een ware experience is de shiatsu behandeling van Ingrid Göppel. Met rust en aandacht voor het lijf, de mogelijke lichamelijke klachten en ook met focus op het mentale proces behandeld Ingrid je vol passie in anderhalf uur. Een geweldige ervaring die inmiddels al ervaringen zijn geworden. Twijfel je? Niet doen. Gewoon ervaren hoe deze experience voor jou is.

Een oprechte fan

Fijne behandeling!

juni 19, 2021

Ik heb een heerlijke behandeling gekregen van Ingrid. Ik heb al langere tijd lage rugklachten, maar voelde me bevrijd na de behandeling. Ik kom vaker terug!

Erik