Ervaringen

Zorg, aandacht en oprechte interesse

Rated 5 out of 5
januari 17, 2022

Na een hele fijne stoelmassage van Ingrid Göppel besloot ik haar te vragen eens te kijken of ze iets met aanhoudende klachten in mijn been kon doen. Ik had last van een combinatie van sciatica, restless leg syndroom en een peesontsteking bij m’n zitbot. Met veel zorg en aandacht nam Ingrid uitgebreid de tijd voor me. Ze wist feilloos de punten de vinden waar pijnlijk knopen zaten. Na de eerste keer bleef m’n been nog een hele tijd na gloeien van de vrijgekomen energie en voelde ik het zelfs tot in mijn borstbeen ‘tintelen’. Er was van alles in beweging gezet en de statica en de restless leg klachten waren na 2 behandelingen zo goed als verdwenen. De pijn van de peesontsteking is aanzienlijk verminderd maar heeft nog wat extra tijd nodig. Ik heb er alle vertrouwen in dat nu de blokkades en verkramping uit dat been is en de energie en doorbloeding weer genormaliseerd, die laatste klacht ook zal verdwijnen. Ik ben heel enthousiast over de sfeer bij shihatsu collectief en de resultaten van de behandeling.

Gemma

Prettige shiatsu behandelingen bij Conny

Rated 5 out of 5
december 9, 2021

Bij Conny heb ik prettige behandelingen gehad ter ondersteuning van het herstel van mijn burn out. Er is altijd voldoende tijd en aandacht voor de intake, waarna een prettige behandeling volgt. Na afloop zelfs nog tips en oefeningen voor thuis. Ook de studio is netjes en ervaar ik als een fijne omgeving. Al met al een erg positieve ervaring dus! Tip: de dag van de behandeling zorg ik dat ik een rustige dag heb, ik merk dat mijn lichaam dan ‘bezig’ is met het ontvangen van de behandeling. De dagen erna ervaar ik meer ruimte en energie!

Laura

Fijne sessie bij Ingrid

Rated 5 out of 5
november 16, 2021

Vanwege lage rug klachten een afspraak gemaakt bij Ingrid. Eerst een fijn gesprek om te vertellen over de klacht en daarmee werd al een prettige sfeer neergezet. Vervolgens op de grote futon de behandeling ervaren. De bewegingen waren prettig en ik kon volledig ontspannen. Na de behandeling afgesloten met een kopje thee. De volgende dagen verbetering merkbaar waardoor ik oprecht kan zeggen dat de behandeling mij goed geholpen heeft. Ik kom graag terug bij Ingrid.

Sandra

Passie volle deskundigheid

Rated 5 out of 5
oktober 22, 2021

Een ware experience is de shiatsu behandeling van Ingrid Göppel. Met rust en aandacht voor het lijf, de mogelijke lichamelijke klachten en ook met focus op het mentale proces behandeld Ingrid je vol passie in anderhalf uur. Een geweldige ervaring die inmiddels al ervaringen zijn geworden. Twijfel je? Niet doen. Gewoon ervaren hoe deze experience voor jou is.

Een oprechte fan

Fijne stoelmassage van Conny

Rated 5 out of 5
september 17, 2021

N.a.v. terugkerende nek- en schouderklachten een stoelmassage gehad bij Conny. Prettige intake, goede stoelmassage en met een goed gevoel de deur uit gelopen. Ook nog fijne oefening meegekregen i.v.m. veel zitwerk.

Charlotte

Fijne behandeling!

Rated 5 out of 5
juni 19, 2021

Ik heb een heerlijke behandeling gekregen van Ingrid. Ik heb al langere tijd lage rugklachten, maar voelde me bevrijd na de behandeling. Ik kom vaker terug!

Erik