Over mij

Beweging, hoe klein of hoe groot ook, kenmerkt voor mij het leven. Van tijd tot tijd stil staan bij die beweging is hier onlosmakelijk mee verbonden. 

Van nature een ‘beweger’ met mijn bakermat in de sport en lange tijd werkzaam als manager in de zorg, was ik enkele jaren geleden op zoek naar een ander evenwicht. Hierbij kwam ik in aanraking met shiatsu. Al snel ervaarde ik dat deze vorm van manuele therapie mij op een bijzondere en voor mij nieuwe manier ’triggerde’. Mijn nieuwsgierigheid naar de oosterse oorsprong en gedachtegoed achter shiatsu, en de intentie om meer vanuit mijn natuurlijke kracht en intuïtie van betekenis te zijn voor anderen brachten mij tot het volgen van de 4-jarige HBO-geaccrediteerde opleiding tot Shiatsu therapeut

Inmiddels ben ik werkzaam als gediplomeerd therapeut en richt ik mij samen met mijn cliënt op zijn of haar unieke proces naar een fysiek en mentaal zo vitaal en gezond mogelijk leven. Mijn ervaring op het gebied van o.a. coaching en mindfulness en mijn kennis op het gebied van fysiologie en anatomie benut ik in mijn shiatsu behandelingen.

Ik heet je van harte welkom in de praktijk in hartje Rotterdam!

Ingrid Göppel

KvK 76248887

RBCZ licentienr. 200740R

SVN registratie nr. 2020035