Do-In & Yoga

Do-In Yoga

Do-In Yoga oefeningen zijn een weg naar meer energie en gezondheid, ongeacht ervaring of flexibiliteit. 

Met Do-In Yoga geef je jezelf een Shiatsu behandeling. De oefeningen combineren strekkingen, zelf-massage en bewust ademhalen. Het bevordert de energiecirculatie in je lichaam. Deze zachte methode ontspant niet alleen je lichaam, maar ook je geest.

Stretches kunnen je lichaam helpen om in balans te blijven of te komen. In een reeks oefeningen ontspannen je spieren en door verschillende houdingen strek en stimuleer je de energiebanen in het lichaam. Do-In Yoga koppelt de lichaamsoefeningen aan de meridianen ofwel energiebanen. In China en Japan worden deze strekkingen van meridianen al ruim tweeduizend jaar gecombineerd met oefeningen om je centrum of hara te versterken. Deze combinatie wordt in Japan Do-In genoemd, wat vrij te vertalen is met ‘stroming van energie’. Met strekkingen, zelfmassages en goed doorademen brengt Do-In Yoga meer vitaliteit in je leven. Eventuele stagnaties verminderen of verdwijnen, en je ervaart dat als hernieuwde flexibiliteit en kracht.  Het beoefenen van Do-In Yoga is een effectieve manier om vanuit je innerlijke kracht en rust in het alledaagse leven van deze maatschappij te staan.

Een of meerdere oefeningen kunnen als aanvulling op een Shiatsu behandeling worden meegegeven ter bevordering van de gezondheid in het algemeen of gericht op specifieke klachten.

Wij bieden Do-In Yoga klassen aan in onze praktijkruimte of op locatie voor bedrijven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.