Do-In beweeglessen

Do-In beweeglessen

Do-In oefeningen zijn een weg naar meer energie en gezondheid, ongeacht ervaring of flexibiliteit. 

Met Do-In geef je jezelf een Shiatsu behandeling. De oefeningen combineren strekkingen, zelf-massage en bewust ademhalen. Het bevordert de energiecirculatie in je lichaam. Deze zachte methode met veel effect ontspant je lichaam en geest.

Strekkingen helpen je lichaam om in balans te blijven of te komen. In een reeks oefeningen ontspannen je spieren en door verschillende houdingen strek en stimuleer je de energiebanen in het lichaam. Do-In koppelt de lichaamsoefeningen aan de meridianen ofwel energiebanen. In China en Japan worden deze strekkingen van meridianen al ruim tweeduizend jaar gecombineerd met oefeningen om je centrum of hara te versterken. Deze combinatie wordt in Japan Do-In genoemd, wat vrij te vertalen is met ‘stromen van energie’, waardoor je meer vitaliteit gaat ervaren. Beperkingen in het bewegen verminderen of verdwijnen, en je ervaart dat als hernieuwde flexibiliteit, en kracht.  Het beoefenen van Do-In is een effectieve manier om vanuit je innerlijke kracht en rust in het alledaagse leven van de maatschappij te staan.

Een of meerdere oefeningen kunnen als aanvulling op een Shiatsu behandeling worden meegegeven ter bevordering van de gezondheid in het algemeen of gericht op specifieke klachten.

Ben je  geïnteresseerd in een Do-in beweegles  of workshop voor een groep dan kun je mij, Ingrid, bellen/appen of een e-mail sturen: 06-20726576 of ingrid@shiatsucollectief.nl